Career

Available positions

Here you find all available positions in our offices in Stockholm and Helsingborg in Sweden, and in Oslo in Norway. 

Stockholm

 • Vi söker drivna och resultatinriktade medarbetare till Customer Support Group - på deltid, gärna studenter

  BlueStep fortsätter att växa och söker nu engagerade och drivna medarbetare vår Customer Support Group (CSG) – på deltid, gärna studenter!

  Published: 6/5/2017

 • Gruppchef till kredit – bolån

  BlueStep fortsätter att växa och söker nu engagerade och drivna medarbetare!Vill du arbeta som gruppchef på kreditavdelningen? Vi växer kontinuerligt och har en fortsatt spännande resa framför oss!

  Published: 6/9/2017

 • Senior IT Operations Technician

  BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank.

  Published: 6/12/2017

 • .NET-utvecklare

  BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank

  Published: 6/15/2017

 • Kredithandläggare bolån

  BlueStep – vi säger ja till fler! BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden. Vi vänder oss till människor som av någon anledning inte får lån av en traditionell bank. Vi fokuserar alltid på varje persons ekonomiska möjligheter, snarare än deras tidigare utmaningar. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att få grepp om sin nuvarande ekonomiska situation och erbjuda en attraktiv helhetslösning för deras lån.

  Published: 6/29/2017

 • Gruppchef till ett av teamen inom Customer Services – inledningsvis fokus på Bolån

  Om BlueStep: BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank. Orsaken till att den traditionella banken säger nej kan vara att du inte har en fast anställningsform utan att du jobbar som tex vikarie eller projektanställd

  Published: 6/29/2017

Helsingborg

 • Vi söker en Gruppchef Back office till Helsingborg

  BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank.

  Published: 6/19/2017

Oslo

 • Kundeveileder i BlueStep Bank

  Nå har du sjansen til å søke på en spennende stilling som Kundeveileder i BlueStep.

  Published: 5/30/2017

 • Kundeansvarlig

  Nå har du sjansen til å søke på en utfordrende og spennende stilling som Kundeansvarlig til vårt Kundesenter.

  Published: 5/30/2017