Career

Available positions

Here you find all available positions in our offices in Stockholm and Helsingborg in Sweden, and in Oslo in Norway. 

Stockholm

 • Content & Social Media Manager

  BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden - vi ser stor potential i vår affär och satsar på att bygga upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och bygga och utveckla BlueSteps digitala kanaler och varumärke och bli en del i vårt nya team? För rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

  Published: 11/20/2017

 • CEO Assistant / Trainee

  BlueStep står inför en spännande expansionsresa och söker dig som vill ta chansen att arbeta nära en av branschens mest inspirerande ledare! Bli CEO Assistant till Öyvind Thomassen.

  Published: 11/8/2017

 • Vi söker drivna och resultatinriktade medarbetare till Kundservice- på deltid, gärna studenter

  BlueStep fortsätter att växa och söker nu engagerade och drivna medarbetare vår Kundservice - Customer Support Group (CSG) – på deltid, gärna studenter!Vill du bli vår kollega och förmedla Bluestep Banks finansiella tjänster? Vi växer kontinuerligt och har en fortsatt spännande resa framför oss!

  Published: 10/11/2017

 • .NET-utvecklare

  BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank

  Published: 6/15/2017

 • Senior IT Operations Technician

  BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna där BlueStep syftar till att hjälpa människor under den period som de av olika anledningar inte kan få lån av sin traditionella bank.

  Published: 6/12/2017

Helsingborg

There are currently no positions available

Oslo

 • Kundeansvarlig

  Nå har du sjansen til å søke på en utfordrende og spennende stilling som Kundeansvarlig til vårt Kundesenter.

  Published: 5/30/2017