40 % av BlueSteps personal springer Blodomloppet i år

Nu laddar 40 % av BlueSteps personalstyrka i Stockholm inför årets Blodomlopp. Idag tisdagen den 2 juni går, joggar eller springer personalen för att stödja den livsviktiga blodgivningen och stämningen på kontoret är på topp.

Förra året deltog en liten styrka av personalen på BlueStep i Vårruset. Resultatet blev ett ökat intresse och det diskuterades huruvida de nästa år skulle välja ett lopp som både bidrog till något viktigt och där även de manliga kollegorna skulle kunna vara med. Beslutet blev lätt, och rätt. Antalet deltagare från BlueStep i årets lopp når rekordsiffror när 40 % av personalstyrkan i Stockholm ställer upp och deltar i Blodomloppet 2015 för denna livsviktiga support.

– Det är fantastiskt roligt att så många av våra anställda springer Blodomloppet i år. Det gläder mig att vi på BlueStep kan ge stöd till en så viktig sak som blodgivning samtidigt som vi ytterligare stärker sammanhållningen bland personalen, säger Karin Gustafsson, HR-chef på BlueStep.

De anställda ser fram emot loppet. Vasso Norlund, anställd på BlueStep, springer loppet för första gången och berättar om stämningen på kontoret inför loppet:

– Det är jätteroligt att vi är så många som ska springa. Vi har en fin gemenskap på BlueStep och stämningen har varit på topp i flera veckor nu. Det ska bli kul att delta i ett sådant event tillsammans, säger Vasso.

För mer information vänligen kontakta:

Karin Gustafsson
HR-chef
08-501 004  17
karin.gustafsson@bluestep.se

Published 2015-06-02 07:58

Modified 2020-01-23 09:37