Ny CFO till BlueStep Bank

Nicolas Adlercreutz är utsedd till ny Chief Financial Officer (CFO) för BlueStep Bank. Nicolas har i dagarna tillträtt sin nya tjänst och kommer ingå i koncernens ledningsgrupp.

BlueStep Bank har utsett Nicolas Adlercreutz till ny CFO där han efterträder Stefan Nilsson som lämnat bolaget. Nicolas kommer närmast från Qliro Group AB (publ) där han var koncernens CFO. Han har en gedigen finansiell bakgrund med mångårig erfarenhet från ledande befattningar, bland annat som CFO för Qliro Group AB (publ) och PA Resources AB (publ) men även från olika positioner inom Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA AB (publ).

”Jag är mycket glad över utnämningen av Nicolas Adlercreutz som ny CFO på BlueStep Bank. BlueStep är nu i en mycket spännande fas och jag ser att Nicolas, med sin erfarenhet som CFO och bakgrund från olika verksamheter, kommer att vara viktig för BlueSteps fortsatta utveckling”, säger Öyvind Thomassen, VD på BlueStep Bank.

För mer information vänligen kontakta:

Öyvind Thomassen

VD

08-501 005 04
oyvind.thomassen@bluestep.se

BlueStep Bank AB (publ) är specialiserade på att hjälpa människor som av någon anledning inte kan få lån av en traditionell bank. Vi fokuserar alltid på varje persons ekonomiska möjligheter, snarare än deras tidigare utmaningar. På BlueStep erbjuder vi bolån, privatlån och sparkonton. Vi har varit verksamma sedan 2005, är cirka 200 anställda med kontor i Stockholm och Helsingborg samt en filial i Oslo. BlueStep Bank står under Finansinspektionens tillsyn och samtliga sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Published 2016-12-21 08:00:00

Files

Name Files
Ny CFO till BlueStep Bank