VD i BlueStep Bank har beslutat att lämna bolaget

Efter en tids diskussion med styrelsen har Öyvind Thomassen beslutat att kliva ner från rollen som VD för BlueStep Bank. Öyvind har varit VD sedan 2016 och lett bolaget under en intensiv utvecklingsfas. 

BlueStep Bank har utvecklats väl under Öyvinds ledarskap med en portföljtillväxt på 34% och operationell vinsttillväxt på 22%. Styrelsen vill tacka Öyvind för hans insats och ledarskap vilket har skapat en stark plattform för bolagets framtida utveckling.

Sökandet efter en ny VD inleds omgående och fram tills dess att en ny VD har utsetts kommer Rolf Stub, nuvarande affärsutvecklingschef, att ta rollen som tillförordnad VD. Rolf har arbetat på BlueStep Bank sedan 2006, har tidigare haft rollen som VD samt varit chef för den norska delen och känner verksamheten väl.

”Det har varit ett sant nöje att få leda BlueStep med alla kompetenta medarbetare genom den här expansiva fasen. Jag har lett bolaget genom ett ägarbyte och efter att jag funderat och diskuterat med ägare och styrelsen, har jag dock landat i att jag vill söka nya utmaningar. Jag ser en stor potential för BlueStep framöver och önskar alla lycka till på den fortsatta resan.” säger Öyvind Thomassen

”Jag vill från styrelsens sida tacka Öyvind för den energi och nytänkande han tillfört bolaget och den tillväxt som bolaget har levererat under hans ledarskap. Vi önskar honom all lycka till i framtiden” säger styrelseordföranden Per-Arne Blomquist.

För mer information vänligen kontakta

Per-Arne Blomquist
Styrelseordföranden BlueStep Bank

+46 707 239 324

Published 2018-10-16 08:14

Modified 2020-01-23 09:37

Files

Name Files
VD i BlueStep Bank har beslutat att lämna bolaget